IkPas! 40 dagen geen alcohol


  • Start: 6 maart, 2019 08:00
  • End: 14 april, 2019 18:00

doe ook mee!

In 2019 kun je in twee periodes meedoen aan IkPas: op 1 januari (30 dagen) of op 6 maart (40 dagen). Ga samen met duizenden anderen de uitdaging aan en zet jouw alcoholgebruik 30 of 40 dagen lang op pauze!

De 40 dagen actie loopt van aswoensdag tot en met de zondag voor Pasen, tijdens de traditionele vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 6 maart 2019 tot en met zondag 14 april 2019.

Waarom meedoen?

Landelijk onderzoek laat zien dat meedoen aan IkPas veel voordelen heeft. Het scheelt niet alleen geld. Deelnemers voelen zich ook fitter, slapen beter en verliezen vaak gewicht.Ook zes maanden na de actie blijken deelnemers nog steeds minder te alcohol drinken dan ervoor. 

Ondersteuning

De inschrijving voor de 40 dagen actie opent op 31 januari. Door jezelf in te schrijven, vergroot je de kans dat je het volhoudt. Je kunt dan advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Ook kun je via de website het bekende IkPas polsbandje aanvragen, zodat iedereen kan zien dat je meedoet. Daarnaast kun je terecht op Facebook, Twitter (@ikpasnl) en op Instagram (ikpasnl).

Ga jij de uitdaging ook aan? Kijk dan op www.ikpas.nl voor meer informatie.