Zitloze werkdag – Meld je aan


  • Start: 21 januari, 2021 00:00
  • End: 21 januari, 2021 23:59

In 2021 een gezonder bedrijf met fitte medewerkers? Start het jaar goed door deel te nemen aan de Zitloze werkdag op 21 januari 2021.

‘Veelzitters’ raken sneller vermoeid, het stimuleert een slechte stofwisseling en verhoogt de kans op hart- en vaatziekten. Uit onderzoek blijkt dat de negatieve gezondheidseffecten van zitten onafhankelijk is van de hoeveelheid sport die iemand uitvoert. Dus als je na een lange dag zittend werken ’s avonds naar de sportschool gaat om het zitten te compenseren dan is dat goed en misschien wel leuk maar niet zo effectief.

Onderneem actie!

Om vitaliteit op de werkvloer op de agenda te zetten organiseren wij de Zitloze Werkdag op 21 januari 2021. Tijdens deze dag daagt sitness.nl iedereen uit om 25% van de werktijd staand door te brengen. Sitness heeft als missie heel werkend Nederland vitaal te maken. Dit doen zij door unieke krachten samen te bundelen en door middel van clinics, fitheidstesten, werkhouding advies op locatie, oefeningen voor tijdens het werk en presentaties op maat.

Zij nodigen bedrijven uit mee te doen op 21 januari met een landelijke digitale warming-up om 9.15 uur. Die wordt gegeven door twee topsporters van het Nederlands team rolstoelbasketbal.

Op de website van Sitness vind je meer informatie en kun je aanmelden.