BLOG – Detlev Cziesso, ambassadeur NOG F&V

BLOG – Detlev Cziesso

‘Een gezonde werkplek en een goede gezondheid, gun ik iedereen’


NOG Fitter en Vitaler staat in de startblokken…. Ready, set, go! 
‘Een gezonde werkplek en een goede gezondheid, gun ik iedereen’ aldus Detlev Cziesso, wethouder Publieke Gezondheidszorg te Apeldoorn èn ambassadeur van NOG Fitter en Vitaler:

Gezondheid is een onderwerp wat iedereen aangaat. Het is misschien wel het belangrijkste wat er is. Het is dan ook goed dat er steeds meer aandacht is voor gezondheid op de werkvloer. Immers is het ook in het belang van de werkgever dat werknemers gezond en fit zijn. Niet alleen omdat het ziekteverzuim dan wordt teruggedrongen, maar ook omdat werknemers dan veel vitaler en fitter zijn.

Zelf ben ik tegenwoordig ook steeds meer bezig met mijn gezondheid. Ik ben bijvoorbeeld al een tijdje met succes aan het afvallen. Ik let dan ook extra op mijn voeding en heb ook een sportschoolabonnement aangeschaft. Een abonnement waar ik ook degelijk gebruik van maak. En ik heb meer plannen als het op mijn eigen gezondheid aankomt. Want wanneer ik mijn streefgewicht bereik, ga ik ook stoppen met roken.

En ja, het verschil is merkbaar. Ik word fitter met de week en bovendien is het ook gewoon goed voor mijn gezondheid. Want ook ik moet nog een aantal jaar werken en dat doe ik het liefst op een gezonde manier. Ik ben dan ook heel blij dat ik de ambassadeursfunctie van NOG Fitter en Vitaler mag vervullen. Want op deze manier kan ik nog veel meer werkgevers en werknemers overtuigen om te werken aan een gezonde werkplek. Want een gezonde werkplek en een goede gezondheid, gun ik iedereen.

Met gezonde groet,

Detlev Cziesso           
Wethouder Publieke Gezondheidszorg Apeldoorn
Ambassadeur NOG Fitter en Vitaler

Leave your comment