Dry January | Zeg ‘ja’ tegen een alcoholpauze

Praten over te veel of te vaak drinken is vaak nog een taboe. Terwijl alcoholgebruik voor, tijdens of na werktijd tot productiviteitsverlies, een onprettige werksfeer en zelfs (bedrijfs)ongevallen kan leiden.

Ook heeft alcohol een negatieve invloed op de weerstand, en die is juist nu zo belangrijk. Doe daarom als bedrijf mee aan Dry January (in Nederland ook bekend als ‘IkPas’)!

Bewuster omgaan met alcohol door Dry January
Een maand niet-drinken maakt mensen bewuster van hun eigen alcoholgebruik. Veel mensen voelen zich tijdens en na de alcoholpauze fitter en vitaler. Ook slapen ze beter. En dat effect stopt niet na een maand. De meeste mensen drinken ook na Dry January structureel minder. Dat is goed voor de gezondheid én productiviteit van uw medewerkers.

Bedrijfspakket
Doe ook mee aan Dry January, door een bedrijfspakket aan te schaffen via www.ikpas.nl. In het pakket vindt u polsbandjes en flyers. Ook krijgt u toegang tot een postergenerator, waarmee u posters met uw eigen bedrijfslogo en zelfgekozen foto’s (bijv. van directie en/of medewerkers) kunt maken. Daarnaast kunt u de toolkit gebruiken, met daarin onder andere een wervingsplan, een factsheet over alcohol en werk, een presentatie template voor een medewerkersbijeenkomst en een artikel voor uw intranet of personeelsblad. Daarnaast krijgt u een landingspagina op de website van IkPas. Op deze pagina is ruimte voor uw logo, eigen tekst en een actuele teller met het aantal deelnemers in uw bedrijf. Op deze pagina kunnen uw medewerkers zich direct aanmelden voor deelname aan IkPas.

Wacht niet langer … bestel uw bedrijfspakket op www.ikpas.nl!

Logo_Ik_Pas

Leave your comment