Januari = Wandelmaand

De effecten van de coronacrisis worden door iedereen gevoeld. De overheidsmaatregelen en adviezen hebben ingrijpende gevolgen op de werkvloer. Onzekerheid, stress, werkdruk, dalend energieniveau. Stuk voor stuk factoren die impact hebben op ons leven en tevens een onderschatte factor in deze coronatijd. De (werk)omgeving is veranderd. En juist nu, in deze tijd van vooral thuiswerken en in veel gevallen minder bewegen, willen we laten zien hoe en op welke manier je zo efficiënt mogelijk kunt werken én bewegen.

TEAMgevoel

Daar wil de GSF (Gelderse Sport Federatie) via deze #FITHELD campagne jou een handje bij helpen. Vergeet niet dat je door samen in beweging te komen op een leuke manier contact met je collega’s houdt. Helemaal nu de afstand tot jouw collega’s letterlijk groter is dan ooit.

VOORTZETTING #FITHELD CAMPAGNE

Bewegen kun je natuurlijk niet verplicht stellen, maar je kunt medewerkers wel motiveren en het gemakkelijk maken. Daarom gaan wij, met een tiental partners, begin januari 2021 van start met de wandelmaand. En jullie kunnen als organisatie nog aanhaken! Afgelopen november hebben wij binnen de GSF de wandelchallenge als pilot gedraaid. Dit heeft ons enorm veel opgeleverd.

Benieuwd naar de behaalde resultaten en cijfers? Kijk op https://www.geldersesportfederatie.nl/fitgelderland/onze-boodschap/ voor een leuk én verrassend overzicht van onze kilometers, challenges en foto’s.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie enthousiast zijn geworden om deel te nemen als organisatie, team en/of individu, neem gerust contact op met Jurjen Engelsman (jurjen.engelsman@geldersesportfederatie.nl). Hij informeert jullie graag.

Stuur de informatie gerust door naar jouw werkgever, collega’s en/of in jouw eigen netwerk.

Het Team #FITHELD

Leave your comment