Rokers in uw bedrijf? Stoptober helpt!

Heeft u (veel) rokende werknemers? Help ze om van hun verslaving af te komen door Stoptober te promoten!

Uit onderzoek blijkt dat stoppen met roken een positieve invloed heeft op de inzetbaarheid, productiviteit en vitaliteit van uw werknemers. Daarnaast kan stoppen met roken ervoor zorgen dat het ziekteverzuim omlaag gaat. Ook als bedrijf of organisatie heeft u er dus alle belang bij om mee te doen aan Stoptober.

Om uw medewerkers te motoveren om mee te doen, kunt u promotiemateriaal bestellen voor in uw bedrijf. Hoe meer medewerkers meedoen, hoe gezonder uw bedrijf! Uw medewerkers kunnen zich vanaf 6 september inschrijven op de website stoptober.nl en zo gebruik maken van alle gratis steun die Stoptober te bieden heeft. Zoals de Stoptober app, het Stoptober magazine en de Facebook community.

Wilt u nog iets meer doen om uw medewerkers te ondersteunen? Organiseer dan een extra training. Stoptober biedt trainingen op locatie maar ook telefonische coaching of online ondersteuning. Lees hier meer over het trainingsaanbod.

 

STOPTOBERHUIS

50 rokers laten zich de eerste 5 dagen van Stoptober vrijwillig opsluiten in het Stoptoberhuis in Vinkeveen. Medewerkers van bedrijven of particulieren zijn allemaal welkom om de strijd aan te gaan met een sigaret in het Stoptoberhuis. Er is dagelijkse coaching in het huis en er zijn de hele dag workshops en er is voldoende afleiding om de eerste 5 dagen niet roken met elkaar door te komen.

Uw medewerkers kunnen zich gratis aanmelden op stoptoberhuis.nl. Er zijn 2 selectierondes. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan het Stoptoberhuis.

Leave your comment