bewegen kantoor, fit, vitaal, werknemer, gezond

Over ons

NOG Fitter en Vitaler is er voor werkgevers die aan de slag willen met een gezonde werkplek.

Bent u ondernemer of werkt u in een (grote) organisatie? Dan doet u waarschijnlijk al veel aan begeleiding en re-integratie van zieke werknemers.  Maar investeren in de gezondheid van alle werknemers is zeker zo zinvol.

Werknemers die in balans zijn op sociaal, fysiek en mentaal vlak zijn fitte en vitale werknemers. En vitale werknemers zijn productiever, creatiever en minder vaak ziek.

Wat we doen

NOG Fitter en Vitaler is een digitaal platform. Via onze website en nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van campagnes, apps, interventies, weetjes, tips met betrekking tot een gezonde werkplek. Ook vragen we met ons regionetwerk subsidies aan. Het aanbod voor een gezonde werkplek is groot en onze Gezonde Werkvloer Adviseur helpt u dit inzichtelijk te maken. Via onze website en toolkit is allerlei materiaal (gratis) te downloaden en onze nieuwsbrieven kunt u intern doorsturen. Natuurlijk kiest u zelf wat bij uw organisatie het beste past. Wij leveren de input aan, u verspreidt dit naar eigen inzicht binnen uw organisatie.

Ons aanbod in het kort:

  • U krijgt advies van de Gezonde Werkvloer Adviseur
  • U krijgt ondersteuning bij het opzetten van gezondheidsbeleid op uw werkplek
  • U krijgt via onze nieuwsbrief informatie over campagnes, apps, mailings, tips, ‘week van de’, etc.
  • U kunt kiezen uit verschillende downloads met relevante onderwerpen
  • U krijgt fitte, vitale werknemers!
  • U wordt lid van het regionetwerk NOG Fitter en Vitaler ondersteund door
    Alles is Gezondheid (onderdeel van het Nationaal Programma Preventie van het ministerie van VWS)
  • U wordt partner bij subsidieaanvragen (als u dat wilt)

Wie we zijn

NOG Fitter en Vitaler is een initiatief van GGD Noord- en Oost-Gelderland. Gezondheidsbevordering is een van de wettelijke taken van de GGD.

Deelname aan NOG Fitter en Vitaler is volledig kosteloos, wij hebben geen winstoogmerk en hebben geen aanbod voor op uw werkvloer. Aan activiteiten op uw werkplek door derden kunnen eventueel wel kosten verbonden zijn.

NOG verwijst ook naar ons werkgebied, regio Noord- en Oost-Gelderland. NOG Fitter en Vitaler is het netwerk van organisaties dat zich bij dit initiatief aansluit. Met dit ‘regionetwerk’ van deelnemende organisaties komen we gemakkelijker in aanmerking voor bijvoorbeeld subsidies.